Wie zijn wij?

Revant biedt binnen een veranderend zorglandschap een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, effectief en efficiënt zorgaanbod in klinische en poliklinische revalidatiediagnostiek, -advisering en -behandeling op het gebied van de medisch specialistische revalidatie en revalidatie bij complex chronisch longfalen. De revalidatiezorg binnen Revant is gericht op de complexe medisch specialistische problematiek.

 

Voor de periode 2019-2022 is een nieuwe strategische koers opgesteld. Centraal staat het thema 'Samen werken met de revalidant in de regio'. De opdrachten die zijn verbonden aan deze strategische koers voert Revant uit in de komende beleidsperiode.

Missie

Revant, het expertisecentrum voor revalidatie, staat voor kracht tot ontwikkeling vanuit de medisch specialistische basis in een sterk regionaal netwerk.

Visie

De revalidant voelt zich gehoord, gezien en erkend in wat voor hem belangrijk is en ervaart de best mogelijke zorg die optimaal aansluit bij de revalidant en zijn levensfase.

Binnenkort vindt u hier onze corporate video terug.

Jaarverslagen en jaarberichten


Revant is een gezonde organisatie met een open bedrijfscultuur. Wij zijn trots op onze resultaten: we scoren hoog op het gebied van klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid en hebben een laag ziekteverzuim. Wilt u meer lezen, download dan de volgende documenten:

 

www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement