Wat je niet ziet, is er wel!

Onzichtbare gevolgen na Niet Aangeboren Hersenletsel

Revalidatiearts Ellen van Coevorden-van Loon promoveerde aan de Erasmus Universiteit met haar proefschrift over inzichten in vermoeidheid bij patiënten met een hersentumor. Tijdens het symposium op donderdag 14 maart neemt Ellen u mee in haar belangrijkste bevindingen, welke van belang zijn voor uw praktijk. 
 

Programma

De kwaliteit van leven is samen met het verhogen van het niveau van functioneren op activiteiten en participatieniveau een fundamenteel streven binnen de revalidatiegeneeskunde. Ellens onderzoek richtte zich op pathologische vermoeidheid, fysieke en mentale vermoeidheid, bij patiënten met dit type hersentumor en onderzocht de invloed van verschillende cognitieve en fysieke factoren. Zij zal u meenemen in de resultaten van haar onderzoek en dit ook koppelen aan andere vormen van niet aangeboren hersenletsel.


Tijdens deze avond spreken, naast Ellen, haar collega Maxime van den Berg (GZ psycholoog bij Revant) over neuropsychologische gevolgen van hersenletsel, Erwin Huibers (arbeidsadviseur bij Zintens, onderdeel van Klimmendaal) over het belang van arbeidsrevalidatie bij patiënten met hersenletsel en Lenneke Clement (ergotherapeut bij Revant en betrokken bij Breinlijn) over het belang van het delen van kennis en het weten waar je terecht kan met vragen over hersenletsel als patiënt en behandelaar.

 
Datum, tijd en locatie

Het symposium vindt plaats op donderdag 14 maart 2024.
U bent welkom vanaf 17.30 uur, waarbij we u een avondmaaltijd bieden. Het programma start om 18.00 uur. Na afloop is er mogelijkheid tot netwerken. 

Locatie: Revant Revalidatiecentrum Lindenhof, ‘s-Gravenpolderseweg 114a, 4462 RA Goes.

Voor dit symposium wordt accreditatie aangevraagd voor ergotherapeuten en POH-GGZ (let op: vul daarvoor bij aanmelding voor het symposium uw LV POH-GGZ / KP-nummer in). 

 

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium is al mogelijk via onderstaand formulier. In februari volgt een uitnodiging met het programma van het symposium 'Wat je niet ziet, is er wel! Onzichtbare gevolgen na Niet Aangeboren Hersenletsel' 

Dhr / Mw:
Voornaam:*
Achternaam:*
Functie:
Organisatienaam:
E-mail:*
Lidnummer LV POH-GGZ / KP-nummer:
BIG-nummer:

 

                        


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement