Oncologische revalidatie

Door betere behandelingen hebben mensen met kanker tegenwoordig een grotere kans op genezing. Toch blijft kanker een ingrijpende ziekte die uw leven fors overhoop kan halen. Veel mensen hebben voor, tijdens en na de behandeling tegen kanker moeite om hun leven weer op te pakken. U staat er niet alleen voor, een traject bij Revant kan een volgende stap zijn.

 

Bent u snel vermoeid, is uw conditie achteruit gegaan of heeft u last van angst en/of somberheid? Bij ons werkt een team van ervaren specialisten om u bij de revalidatie te helpen. Bij ons kunt u terecht voor medisch specialistische revalidatie nadat u bent doorverwezen door de huisarts of medisch specialist van het ziekenhuis

 

Behandelprogramma op maat

Vanuit de landelijke richtlijn Oncologische revalidatie (IKNL) hebben wij een oncologisch behandelprogramma ontwikkeld ter bevordering van uw gezondheid. Dit programma is er op gericht om, samen met u en uw naasten, uw oorspronkelijke leefpatroon zo goed en zelfstandig mogelijk te hervatten en opnieuw evenwicht te vinden.

 

Elke behandeling (individueel of in een groep) wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en leidt tot een op maat gemaakt behandelplan. Op basis van het intakegesprek adviseren wij u over het meest passende revalidatietraject.

 

Locaties en faciliteiten
Oncologische revalidatie bieden we aan op de locaties Breda en de Lindenhof in Goes. Onze revalidatiecentra beschikken over alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving. Een zwembad, fitnessapparatuur, ontspanningsruimten en interactieve loopbanden staan tot uw beschikking.

Intake en start behandeling

Na verwijzing door uw huisarts of medisch specialist nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Bekijk de wachttijden voor het intakegesprek en de start van de behandeling.

 

    een revalidant met de Ziekte van Kahler

    'Al deze mensen gaven mij in deze moeilijke periode die steun en adviezen die ik nodig had'

 

lees meer

Tessy Bosma | acute Leukemie
'Het waren (vooral in het begin) intensieve dagen maar ik merkte direct vooruitgang!'

 

lees meer

   

Bekijk ook eens:

 

Keuzehulp Kankerrevalidatie

Een praktisch hulpmiddel voor zowel patiënten en verwijzers dat ondersteunt bij verwijzing naar medisch specialistische oncologische revalidatie.

U ontvangt persoonlijk advies over het nut van oncologische revalidatie en de dichtstbijzijnde locatie.

 

Ga naar Keuzehulp Kankerrevalidatie


 

Heeft u een klacht of een tip?

Aarzel niet om dit aan ons kenbaar te maken.

Samen verbeteren we onze zorg.

 

Ik heb een klacht of idee


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van clinics, ervaringen en zorgontwikkelingen.

 

Aanmelden


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement