Het is niet vreemd dat u zich angstig of onrustig voelt, prikkelbaar of snel geëmotioneerd. Mogelijk heeft u allerlei praktische vragen over werken of autorijden. Ook een chronische hartaandoening kan u beperken in allerlei dagelijkse activiteiten. Een trap oplopen of een fietstochtje kunnen dan al uitputtend zijn. Bij ons kunt u terecht voor medisch specialistische revalidatie nadat u bent doorverwezen door de huisarts of medisch specialist van het ziekenhuis. Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar.
Behandelprogramma op maat
Onze revalidatieprogramma’s zijn er onder andere op gericht om uw lichamelijke conditie te verbeteren. Samen streven we naar een gezonde leefstijl. Hierdoor kunt u uw leven zo goed en zo zelfstandig mogelijk hervatten. Revant werkt aan de hand van behandelprogramma’s die toegespitst zijn op veelvoorkomende diagnoses. Elke behandeling (individueel of in een groep) wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en leidt tot een behandelplan op maat.
Het revalidatieprogramma duurt 4 of 8 weken. Hiervoor is het belangrijk dat u tenminste twee dagdelen per week beschikbaar bent. Is dat niet mogelijk? Dan overleggen we met u of het starten van de behandeling zinvol en haalbaar is.
Locaties en faciliteiten
Hartrevalidatie wordt aangeboden in samenwerking met de cardiologen van het Amphia Ziekenhuis (Breda), het Adrz (Goes) en ZorgSaam Ziekenhuis (Terneuzen). Onze revalidatiecentra beschikken over alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving.
Bekijk de video: Hartrevalidatie bij Revant
Wat staat u te wachten als u na ontslag uit het ziekenhuis bij Revant komt revalideren? Hoe ziet het hartrevalidatietraject eruit? En met welke specialisten krijgt u te maken? Bekijk de video en krijg een beeld van hartrevalidatie bij Revant medisch specialistische revalidatie.
Intake en start behandeling
Na verwijzing door uw huisarts of medisch specialist nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Bekijk de wachttijden voor het intakegesprek en de start van de behandeling.
Bekijk ook eens:
Heeft u een klacht of een tip?
Aarzel niet om dit aan ons kenbaar te maken.
Samen verbeteren we onze zorg.