Arbeidsrevalidatie

Bij Revant werken we aan de hand van behandelprogramma’s die toegespitst zijn op veelvoorkomende diagnoses. Elke behandeling (individueel of in een groep) wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en leidt tot een op maat gemaakt behandelplan. Onze revalidatiecentra hebben alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving zoals zwembaden, fitnesszalen, ontspanningsruimten en interactieve loopbanden zoals de GRAIL (Revant revalidatiecentrum | Breda) en de C-Mill (Revant revalidatiecentrum Lindenhof | Goes).

Arbeidsrevalidatie is voor diegene die op het werk langdurig dreigt uit te vallen door een fysieke of psychische aandoening. Het gaat hier zowel om betaald als onbetaald werk. De klachten bestaan langer dan drie maanden en andere behandelingen en therapieën hebben niet het gewenste effect opgeleverd.

 

Samen werken we aan herstel, zowel fysiek als mentaal. We zoeken naar de oorzaak van de klachten en kijken of en hoe we die klachten kunnen voorkomen of verminderen (individueel en in groepsverband). Ook leren omgaan met de klachten staat centraal.

U kunt van ons een gericht onderzoek verwachten ten aanzien van belastbaarheid met betrekking tot arbeid. Hierop volgt een behandeladvies waarbij terugkoppeling naar de verwijzer plaatsvindt.

Meer informatie en aanmelden

 

Revant revalidatiecentrum Lindenhof | Goes  
t.a.v. medisch secretariaat
’s-Gravenpolderseweg 114a
4462 RA  GOES

t. 0113 - 236 229 | f. 0113 - 236 221

Aanmeldformulier (faxen of opsturen)

 

of rechtstreeks bij Stichting Vroege Interventie