Arbeidsrevalidatie

Arbeidsrevalidatie is bedoeld voor diegene die op het werk langdurig dreigt uit te vallen door een fysieke of psychische aandoening. Het gaat hier zowel om betaald als onbetaald werk. De klachten bestaan langer dan drie maanden en andere behandelingen en therapieën hebben niet het gewenste effect opgeleverd.

 

Samen werken aan herstel

Samen werken we aan herstel, zowel fysiek als mentaal. We zoeken naar de oorzaak van de klachten en kijken of en hoe we die klachten kunnen voorkomen of verminderen. Dit doen we individueel en in groepsverband. Ook leren omgaan met de klachten staat centraal. U mag van ons een gericht onderzoek verwachten ten aanzien van belastbaarheid met betrekking tot arbeid. Hierop volgt een behandeladvies waarbij terugkoppeling naar de verwijzende arts plaatsvindt.

 

Behandelprogramma op maat

Bij Revant werken we aan de hand van behandelprogramma’s die toegespitst zijn op veelvoorkomende diagnoses. Elke behandeling (individueel of in een groep) wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en leidt tot een behandelplan op maat.

 

Faciliteiten
Onze revalidatiecentra beschikken over alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving. Een zwembad, fitnessapparatuur, ontspanningsruimten en interactieve loopbanden staan tot uw beschikking.

 

Arbeidsrevalidatie bieden wij aan op onze locatie Lindenhof in Goes.

Informatie voor verwijzers

Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op via:

 

Revant revalidatiecentrum Lindenhof | Goes  
t.a.v. medisch secretariaat
’s-Gravenpolderseweg 114a
4462 RA  GOES

088 735 8002

Aanmeldformulier

 

of rechtstreeks bij Stichting Vroege Interventie


 

Heeft u een klacht of een tip?

Aarzel niet om dit aan ons kenbaar te maken.

Samen verbeteren we onze zorg.

 

Ik heb een klacht of idee


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van clinics, ervaringen en zorgontwikkelingen.

 

Aanmelden


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement