Alternatieve HandbikeBattle 2020

Vanwege het annuleren van de HandbikeBattle in Oostenrijk, is er dit jaar een alternatieve HandbikeBattle verreden in Nederland.

Dit sportieve evenement werd helemaal volgens de Corona-regels opgezet. Alle handbikers konden meedoen en gewoon vanuit hun eigen huis starten. Zo zijn zij in dit coronajaar toch verbonden en blijven zij in training voor de editie van 2021.

 

Op 21 juni werd met prachtig weer de Alternatieve HandbikeBattle verreden. Een mooie groep, bestaande uit leden van ons handbike team Team ZeeBra en een aantal handbikers uit de regio finishten voldaan na 55 km door de Biesbosch.

 

Lees hier het dagverslag

 

 

 

 

 

HandbikeBattle 2020

Geannuleerd

 

Helaas heeft de organisatie moeten besluiten dat de HandbikeBattle dit jaar niet door kan gaan. De ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn te onzeker en te onvoorspelbaar. Ze hebben alle opties overwogen zoals uitstel naar het najaar. Maar ook dan zijn er teveel onzekerheden en risico’s. De gezondheid van de deelnemers maar ook van de begeleiders staat voorop.

 

Team ZeeBra van deze editie (2020) zal volgend jaar een nieuwe kans krijgen om wederom de uitdaging aan te gaan om de Kaunertaler Gletscherstrasse te beklimmen op de handbike. Wij hebben onze sponsoren gevraagd  of we het sponsorbedrag waarmee zij ons hebben gesteund mogen laten staan zodat wij volgend jaar opnieuw deze geweldige uitdaging kunnen aangaan.

 

Bekijk het verslag van HandbikeBattle 2019