“Mooi doel en gezellig om deel te nemen met collega’s”

Door: Malou Meijer

 

Onze collega Marjolein Geerards-Goedegebuure neemt deel aan Move to Fight Cancer op 23 juni 2024 in Breda. Ze doet mee in het businessteam van Revant met het onderdeel vijf kilometer hardlopen. “Vooral het goede doel spreekt me erg aan. En de sfeer en het teamgevoel van zo’n evenement vind ik fijn.”

 

Marjolein verloor haar moeder én schoonmoeder aan kanker. “Ik heb deze ziekte dus van dichtbij meegemaakt. Dit soort evenementen zorgt ervoor dat er onderzoek mogelijk is en dat is hard nodig. Ik denk dat iedereen wel iemand kent die getroffen is door kanker”, vertelt Marjolein.

 

 

Gezelligheid met collega's

“Verder vind ik het gezellig om op deze manier iets met mijn collega’s te doen buiten werktijd. Meerdere collega’s van Zorgeenheid I hebben zich opgegeven. En hoe mooi is het als Revant goed is vertegenwoordigd op 23 juni.”

 

Marjolein sport twee keer per week. “Ik doe aan Zumba, bodymix en XCORE. Sporten houd je fit en maakt je hoofd leeg. Ik ben eigenlijk helemaal geen hardloper, maar vijf kilometer lukt me wel, hoop ik. Ik ga wel een keer of twee trainen van tevoren.”

 

 

Meer informatie over Move to Fight Cancer 

 


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement