Keurmerken

Revant vindt goede kwaliteit van zorg belangrijk. Enkele keurmerken geven u hier meer inzicht in.

 

Kwaliteitsvenster

Wij vinden het belangrijk dat u zicht heeft op de kwaliteit van onze zorg. In het Kwaliteitsvenster staan ervaringen van revalidanten en resultaten van behandelingen.

   
       

HKZ certificering

Wij zijn sinds 2011 HKZ gecertificeerd. Dit certificaat toont aan dat Revant de medisch-specialistische revalidatiezorg uitvoert volgens de kwaliteitsnormen van de sector en dat deze goed geborgd is.

   
       

VMS certificering

Sinds 2016 zijn wij VMS gecertificeerd. Veiligheid is een belangrijke ambitie: een veilige omgeving bieden voor zowel de revalidant, de medewerker als de bezoeker.

   
       

ALS Zorgnetwerk

Sinds 2018 dragen wij het keurmerk ALS Zorgnetwerk. Dit is het netwerk van zorgverleners van mensen met ALS, PSMA en PLS.

   
       

Zorgkaart Nederland

Helpt u anderen de juiste keuze te maken? Deel uw ervaring met Revant op Zorgkaart Nederland.

   
       

CP-Net

Uniek aan CP-Net is de samenwerking tussen zorgverleners, onderzoekers en mensen met CP. CP-Net verbindt deze drie partijen en ondersteunt hun uitwisseling van kennis en kunde voor verbetering van CP-zorg.

 

 

 

 

 

       

ParkinsonNet

Wij zijn aangesloten bij dit landelijke netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

   
       

Independer

Helpt u anderen de juiste keuze te maken? Deel uw ervaring met Revant op Independer.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement