Congres 'Revalideren bij pijn; wie doe wat in de 1e lijn?'

Congres 'Revalideren bij pijn; wie doe wat in de 1e lijn?'
24 juni 2024

Revant maakt deel uit van het Netwerk Pijnrevalidatie Nederland (NPN). De zorg voor mensen met aanhoudende pijn moet anders! Belangrijk is dat mensen met dreigende chronische pijn tijdig herkend worden en dat er optimale preventie van chronisch disfunctioneren is, door gelijkwaardige samenwerking tussen patiënt en diverse zorgprofessionals. Alleen zo kunnen we voorkomen dat patiënten een onnodig lange en onzinnige reis maken door de gezondheidszorg. Hiervoor moeten eerste, tweede en derde lijn meer gaan samenwerken. De leidraad Chronische Pijn is het vertrekpunt.

 

Netwerkzorg

Wij delen op 10 oktober 2024 tijdens het congres 'Revalideren bij pijn; wie doe wat in de 1e lijn?' graag onze inzichten op gebied van netwerkzorg voor mensen met complexe pijn. Diverse sprekers geven hun visie of presenteren concrete producten op gebied van samenwerken. Tijdens dit congres zal dr. Rita Schiphorst Preuper de inhoud van de Leidraad Chronische Pijn toelichten, waarin diverse adviezen staan hoe de organisatie van zorg voor pijn te verbeteren.  

 

Vervolgens komen verschillende sprekers aan bod die hun ervaringen van ‘anders werken’ in de zorg met mensen met pijn. De dag wordt afgesloten door prof Jan A.M. Kremer die zijn visie deelt op de discussie en op zorg die past bij het leven van mensen én minder beroep doet op schaars personeel..  

 

We hopen op deelname van verschillende disciplines, en natuurlijk ook uit de eerstelijn.

 

 Meer over de inhoud en de sprekers of gelijk inschrijven? 

 

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement