Filmavonden bij Revant in Zeeland: Hoofd Stuk

Filmavonden bij Revant in Zeeland: Hoofd Stuk
7 mei 2024

Revant nodigt revalidanten die een beroerte hebben gehad uit voor een filmavond waarbij de documentaire Hoofd Stuk centraal staat. Op woensdag 22 mei 2024 bij Revant revalidatiecentrum De Wielingen en op donderdag 23 mei 2024 bij Revant revalidatiecentrum Lindenhof in Goes. Ook naasten zijn welkom. Hoofd Stuk is een intiem portret van Lieke Anna die worstelt met de onzichtbare impact van haar moeders hersenletsel. Over het effect op hun relatie en haar eigen identiteit als kunstenaar en als dochter. Met een traan, maar zeker ook met een lach.

 

Lieke Anna verliest in 2020 haar moeder Jeanine, terwijl die er nog wel is. Moeder krijgt een hersenbloeding terwijl Lieke naast haar op de bank zit. Wie ben je nog, wanneer alles waarvan je dacht dat het zo zou blijven, op losse schroeven komt te staan?

 

Wat volgt zijn angstvallige en onzekere weken aan operaties en complicaties. Lang is het niet duidelijk of en hoe Jeanine zal ontwaken. Langzaam wordt het pijnlijk duidelijk dat de zelfverzekerde en zelfstandige vrouw die haar moeder was, is veranderd in een hulpbehoevende en afhankelijke vrouw.

 

Een innerlijke zoektocht naar een nieuwe ik en een nieuwe wij. 

 

 

Meer informatie en aanmelden

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement