Vanaf 1 december 2023 alleen pinnen bij Revant

Vanaf 1 december 2023 alleen pinnen bij Revant
2 november 2023

Vanaf 1 december 2023 kunnen revalidanten en bezoekers binnen Revant alleen nog met pin betalen. We nemen vanaf die datum geen contant geld meer aan. Dit draagt bij aan hygiëne, efficiënt werken en de veiligheid van medewerkers. 

 

Cashloos betalen is een maatschappelijke ontwikkeling waar Revant op aansluit. Binnen ons revalidatiecentrum merken we daarnaast dat revalidanten en bezoekers steeds minder met contant geld betalen. Alleen pinnen of contactloos betalen draagt bij aan een veiliger gevoel bij medewerkers. Zij hoeven niet meer publiekelijk te werken met volle kassalades of met muntgeld over straat.

 

Voordelen cashloos betalen

Ook is de verwerking van een pintransactie bij cateringbestellingen sneller voor zowel revalidanten, bezoekers als medewerkers. Betalingen met pin zijn daarnaast minder foutgevoelig én hygiënischer: met name bij de brasserie biedt cashloos betalen voordelen. Medewerkers hoeven niet tegelijkertijd met contant geld (dat van hand tot hand gaat) en voedingsmiddelen te werken. Ook de storingsgevoeligheid van de parkeerautomaten in Breda, door gebruik van muntgeld, is met cashloos betalen opgelost.

 

Onze cliëntenraad heeft positief geadviseerd over cashloos betalen. Zij hebben zorgvuldig de belangen van de revalidant en de toegankelijkheid meegewogen. We zijn ons ervan bewust dat Revant te maken heeft met een kwetsbare doelgroep. Bij problemen in het cashloos betalen denken we graag met revalidanten en bezoekers mee.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement