Samenwerking rondom netwerk ALK gestart in regio Breda

Samenwerking rondom netwerk ALK gestart in regio Breda
9 oktober 2023

Afgelopen donderdag, 5 oktober 2023, is een nieuw netwerk gestart in de regio Breda rondom kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK). Het netwerk bestaat naast Revant uit Amphia, GGD West-Brabant, Andrik Fysiotherapie & Revalidatie Rijen, Praktijk voor Kinderfysiotherapie Karin van Rijsewijk, impegno en van steenhoven, praktijk voor jeugdhulpverlening. Donderdag 5 oktober 2023 vond de ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomst en was ook meteen de eerste bijeenkomst.

Juiste plek
We willen binnen Revant de juiste zorg op de juiste plek organiseren rondom kinderen en jongeren. Door korte lijntjes te hebben binnen de regio rondom de doelgroep Aanhoudende lichamelijke klachten wordt zorg op een zo optimale mogelijke manier geboden en wordt er zo optimaal mogelijk samengewerkt tussen eerste en tweede lijn. Op deze manier is het kind/de jongere en zijn ouders/verzorgers zo snel mogelijk op de juiste plek.

Op deze eerste bijeenkomst hebben we ook al gesproken over de kansen die we samen zien en waar we verbetering zien in de samenwerking die er nu al is. We zijn nu gestart met zeven partijen, maar de deur staat altijd open voor meer partners in de regio die met deze doelgroep werken.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement