Klachten? Doe een zelftest

Klachten? Doe een zelftest
20 oktober 2022

Samen zorgen voor een veilige omgeving

Wanneer u een afspraak heeft bij Revant vragen we uw medewerking en zorgvuldigheid in het naleven van COVID-19 maatregelen.

 

Wat te doen bij klachten?

Om te voorkomen dat de coronacijfers hard oplopen, is het belangrijk dat iedereen die (lichte) klachten heeft zoals verkoudheid, koorts, benauwdheid, diarree etc. een zelftest doet. Heeft u een positieve zelftest? Dan komt u niet naar Revant.

 

Kunt u niet naar een afspraak komen? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Bij voorkeur uiterlijk 48 uur voor uw afspraak. Het afspraakmoment benutten wij dan voor een andere revalidant of zetten we om naar een telefonische afspraak of een beeldbelafspraak. Zo helpt u mee met het voorkomen van lange wachttijden.

 

Heeft iemand in uw omgeving COVID-19 of COVID-19 klachten en bent u met hem/haar in contact geweest? U bent welkom wanneer u geen klachten heeft.

 

Twijfelt u of het verstandig is om Revant te bezoeken? Kijk op https://mijnvraagovercorona.nl/ voor de antwoorden op de meest gestelde vragen over COVID-19 in diverse situaties. Ook als u gevaccineerd of hersteld bent.

 

Heeft u vragen? Neem contact op met het medisch secretariaat via 088 735 8002.

 

Bedankt voor uw medewerking en begrip.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement