Stem op Breinlijn bij de VOORbeeld verkiezing 2019

Stem op Breinlijn bij de VOORbeeld verkiezing 2019
26 maart 2019

Tijdens de VOORbeeld verkiezing 2019 wordt er gezocht naar een inspirerend initiatief, een VOORbeeld van positief denken en van gewoon doen. Dat is Breinlijn!

 

De VOORbeeld verkiezing is een initiatief van VOOR, een bemiddelingsbureau van zelfstandige recruiters voor hoogopgeleide staf, management, directie, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht. VOOR geeft jaarlijks 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Dit jaar gaat het om Nederlands projecten van opdrachtgevers waar VOOR voor werkt. Het winnende project ontvangt € 88.837. Nummer twee en drie van de genomineerden ontvangen elk € 10.000.

 

Breinlijn

Breinlijn is opgericht in oktober 2018 en heeft als doel een laagdrempelig aanspreekpunt te zijn voor mensen met Hersenletsel, hun naasten en professionals. Breinlijn wijst de weg naar de juiste behandeling, begeleiding en ondersteuning in de regio West-Brabant. Sinds de start zjn al ruim 200 mensen geholpen. Breinlijn heeft daarmee voor mensen met Hersenletsel en voor professionals veel betekend.

 

Doorontwikkeling

Maar het kan nog beter. Er is in het land veel belangstelling voor Breinlijn. Veel vragen stromen binnen over de succesfactoren. Deze wil het team achter Breinlijn graag delen met andere regio’s, maar daar zijn geld en middelen voor nodig. Ook moet er meer aandacht komen voor de gevolgen van hersenletsel, omdat deze gevolgen vaak nog onbekend zijn. Met de financiële middelen uit de VOORbeeld verkiezing kan Breinlijn stappen zetten.

 

Stem ook!

Om in aanmerking te komen voor een geldprijs zijn veel stemmen nodig. Helpt u ook mee? Stemmen kan nog t/m 10 april 2019 met uw Facebook én LinkedIn account.

U kunt op deze manier 2x 10 punten verdelen, in totaal dus 20).

 

Stemmen

 

Alvast bedankt namens team Breinlijn!

<< Terug

 

www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement