Ontdek zorg & welzijn op het Dare2Care festival

Ontdek zorg & welzijn op het Dare2Care festival
18 februari 2019

Ontdek zorg & welzijn op het Dare2Care festival van 13.00 - 19.30 u in de Grote Kerk in Goes! Met een spetterend optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten! En misschien raad jij 'Het Geluid van de Zorg' en win jij de jackpot!

 

Op 13 maart laten 26 organisaties jou graag zien waarom werken in zorg en welzijn zo leuk is! Geen saaie kraampjes met foldertjes, maar toffe activiteiten. En Revant is erbij! Denk aan een experience-ruimte van het ADRZ, de zorg ervaren met een VR-bril of ouderdomspak, een kijkje nemen in een ambulance, cupcakes van Juvent en dansen in een Silent Disco! Revant laat jou de uitdaging van onze revalidanten ervaren met drie verrassende activiteiten. Last but not least; we sluiten de dag af met een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten vanaf 18.30 u! En dat is nog lang niet alles, dus kom en ervaar het zelf!

 

De week van Zorg & Welzijn

Tijdens de Week van Zorg & Welzijn van 11 t/m 16 maart openen zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land hun deuren! Dit om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander. Er worden volop evenementen georganiseerd gericht op leren en werken in de sector. Een bezoek aan de Week van Zorg en Welzijn is misschien wel de eerste stap bij het ontdekken van wat Zorg en Welzijn jou te bieden heeft.

 

Revant neemt deel aan het Dare2Care festival op 13 maart in Goes en draagt bij met kennis tijdens mini symposia van het Admiriaal de Ruyter Ziekenhuis in Goes. Daarnaast openen we de digitaal onze deuren met een social media actie vanuit medewerkers van Revant. Ben je nieuwsgierig naar een baan in de (revalidatie)zorg? Hou ons in de gaten!

 

Deelnemende organisaties Dare2Care festival

Adrz, Allevo, Arduin, Buurtzorg Nederland, Emergis, Eva Regelt!, Gors, HZ, Juvent, Kibeo, Kinderopvang Walcheren, Philadelphia, Revant, Scalda, SMWO, Stichting Intervence, Stichting 't Huus, Stichting Zuidwester, SVRZ, Tragel, UWV, Viazorg, Witte Kruis Ambulancezorg, WVO Zorg, Zorggroep Ter Weel, ZorgSaam, Zorgstroom.

 

Startdatum: 13 maart 2019 om 13:00
Einddatum: 13 maart 2019 om 19:30
Locatie: Grote Kerk, Goes
Voor wie: Iedereen die kennis wil maken met zorg & welzijn!
Kosten: gratis!

<< Terug

 

www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement