Nog iets meer dan een week en dan is het zo ver. Op donderdag 23 juni (of op 22 juni, afhankelijk van het weer) vindt de HandbikeBattle in Oostenrijk weer plaats. Johan, Luna, Harry en Ron vertegenwoordigen handbiketeam ZeeBra, het team van Revant. Strijdtoneel is de Kaunertaler gletscher in Tirol. De deelnemers gaan op armkracht naar boven, over een lengte van 20 km en met 867 meter hoogteverschil. De afgelopen maanden is er door de deelnemers hard getraind met onder andere gezamenlijke trainingsdagen op Walcheren en in Limburg. Het team is er klaar voor!

 

“Het geeft energie om samen hetzelfde doel te hebben”

Luna Jansen (26) heeft Cerebrale Parese en revalideerde hiervoor bij Revant in Breda. Ze neemt met het handbiketeam van Revant, Team ZeeBra, deel aan de HandbikeBattle op 23 juni 2022 in Oostenrijk. “Het is een heel leuk en gezellig team. Je bouwt in korte tijd een band met elkaar op en je leert van elkaar. Het geeft energie om samen hetzelfde doel te hebben: de top van de berg halen.”

 

Lees het hele interview met Luna, de jongste deelnemer van team ZeeBra

 

Volg Team ZeeBra
Op zondag 19 juni vertrekt het team richting Oostenrijk. In de daarop volgende week vinden er verschillende trainingen en clinics plaats o.a. door paralympisch kampioen handbiker Jetze Plat. Tijdens dit avontuur houden we jullie op de hoogte houden via Facebook en Instagram. Volg je ons nog niet? Doe dit dan snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De HandbikeBattle kunnen wij aangaan mede dankzij al onze sponsoren. Bedankt voor de sponsorbijdrage:

 

 


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement